تربیت جنسی فرزند 6 تا 12 سال (تا سن بلوغ) (7) نظارت و كنترل فیلمها، عكسها، تلفن، ماهواره، اینترنت و

ساخت وبلاگ

یکی از عوامل مهم بلوغ زودهنگام و انحرافات اخلاقی فرزندان، برخی از فیلم‌ها و سریال‌های (خارجی و حتی داخلی) صدا و سیما می‌باشد! که لازم است والدین عزیز حتی‌الامکان در این امور کنترل نامحسوس و گاهی محسوس داشته باشند و بسیار زیرکانه و چه‌بسا با آگاهی‌بخشی، فرزندانِ خود را از آلودگی‌ به آنها بازدارند. زیرا فیلم، رفتارسازی می‌کند و چنان‌چه دارای بارِ منفی باشد به آسانی می‌تواند کودک و نوجوان را به انحراف بکشاند. به‌خصوص برخی فیلم‌های ماهواره‌ای و عکس‌ها و مطالب مستهجن در شبکه‌های اجتماعی اینترنتی.[1]

متأسفانه غربی‌ها حتی برخی از فیلم‌های مستند راز بقا را هم (به‌طور پنهانی و نامحسوس) با سوگیری‌های جنسی تولید می‌کنند! و بی‌شک تماشای آنها برای کودکان و نوجوانان آسیب‌زا است، ولی چه کنیم که در بی‌خبری یا بی‌خیالی دست‌اندرکاران، از سیمای جمهوری اسلامی پخش می‌شود!

در گزارشی آمده است: در آمریکا هر سی دقیقه یک فیلم بلند جنسی ساخته می‌شود و در هر ثانیه 30 هزار نفر مشغول تماشای این فیلم‌ها هستند.[2]

براساس آماری که مربوط به سال 1385 است هر نوجوان در سال با 9000 صحنۀ جنسی از طریق ماهواره، اینترنت، دوستان و غیره روبه‌رو می‌شود.[3]

چندی پیش اعلام شد که دولت چین در سال 2010 با هدف اصلاح محیط زندگی دنیای اینترنت، 60 هزار سایت مستهجن را فیلتر و 5 هزار نفر را بازداشت کرد!![4] که بایستی به آنها آفرین گفت.[5]

متأسفانه رسانه‌ها در بسیاری موارد، به‌راحتی روابطی که در شرع و عرف اجتماعی ناپسند هستند را ترویج کرده و به مخاطب این‌گونه وانمود می‌کنند که این روابط هیچ‌گونه مشکلی ندارد و جامعه با این روابط مترقی‌تر و رشد یافته‌تر می‌شود. جالب این‌جاست که این رفتار به‌گونه‌ای القا می‌شود که انگار این رفتارها از انسان‌های باشخصیت سر می‌زند و هرکس برخلاف این موارد عمل کند، بی‌فرهنگ و عقب افتاده است! رسانه‌ها به‌راحتی ارتباطات نامشروع میان نامحرمان را به‌نمایش می‌گذارند و یا زمینه‌اش را فراهم می‌کنند. شوخی‌های نامتعارف میان نامحرمان، ارتباطات میان دختران و پسران نامحرم در فیلم‌ها و نمونه‌هایی از این‌دست، جزو رفتارهای غلطی است که رسانه به القای آن می‌پردازد.

همیشه این‌گونه نیست که سریالی پخش شود و شما از تلویزیون روابط نامشروع را ببینید، بلکه گاهی رسانه به شما می‌آموزد که چگونه می‌شود با نامحرم ارتباط گرفت و به نتیجه دلخواه هم رسید؛ یعنی شیوه ارتباط‌گیری با دقت تمام به مخاطب آموزش داده می‌شود!

به‌عنوان نمونه سیمای جمهوری اسلامی، سریال‌هایی را بارها پخش کرده است که یکی از اهداف پشت پرده و پنهانی آن، هنجار جلوه دادن عشق جنسی و روابط دختر و پسر می‌باشد به‌طوری که بیننده، بدون این‌که خودش آشکارا متوجه شود به این سو کشیده می‌شود! و البته اکثر فیلم‌های غربی که از سیما پخش می‌گردد نیز همین مشکل را دارند و آنگاه نتیجه‌اش این می‌شود که بسیاری از جوانان ما در پی این رابطه‌ها هستند و یا حداقل در بدپوششی و بدحجابی مردان و زنان و جوانان تأثیر می‌گذارد.

 

[1]. در ایران صرف عضویت در شبکه‌های اجتماعی (همانند: فیس بوک، تلگرام، لاین، گوگل پلاس، واتس آپ، توئیتر، اینستاگرام و...) جرم محسوب نمی‌شود و به نوع فعالیت شبکه و فرد وابسته است. بر اساس قانون جرایم رایانه‌ای اصل بر آزادی است و شهروندان از تمامی امکانات اینترنت می‌توانند استفاده کنند، اما این اصل استثناهایی دارد که عمدتاً در قانون جرایم رایانه‌ای آمده است و ارتکاب این ممنوعیت‌ها جرم و قابل مجازات است. اگرچه آمار دقیقی از شبکه‌های اجتماعی درایران موجود نیست اما به تقریب حدود ۶۰۰ مورد تحت عناوین شبکه‌های اجتماعی - جوامع مجازی میکروبلاگ - موبلاگ - تالار گفتگو یا فروم - اتاق گفتگو یا چت روم در کشور ایجاد شده است. (منبع: ویکی پدیا، شبکه اجتماعی).

شبکه‌های اجتماعی برپایه اینترنت هم می‌تواند یک فرصت باشد و هم یک تهدید؛ فرصت از جهت ارائه محتواهای مفید و ارتباطات سازنده؛ و تهدید از جهت ارائه محتواهای مستهجن و گمراه کننده و ارتباطات ناسالم و غیراخلاقی. که متأسفانه هم‌اکنون این بخش کم نمی‌باشد به‌ویژه در میان جوانان! و بنابراین باید همواره کنترل و نظارت گردد و فرهنگ درست استفاده‌کردن از این فضاها آموزش داده شود و کانال‌ها و گروه‌های مفید و ارزشی معرفی گردد.

[2]. رجانیوز، کدخبر81897.

[3]. فصل‌نامه پژوهش و حوزه، ش77 و 78.

افزون براین هریک از مانکَن‌ها در فروشگاه‌های عرضۀ پوشاک، خود می‌تواند به‌عنوان یکی از عوامل تحریک نوجوانان به‌شمار آید که شبانه‌روز در معرض دید نوجوانان بیچاره قرار دارد. بگذریم که اگر برخی از مردم مسلمان غفلت نمی‌ورزیدند و برخی از مسؤولین هم بی‌غیرتی نشان نمی‌دادند مسأله مانکن‌هایِ محرّک، و نیز مانکن‌های مزدور و متحرّک، به این اندازه رونق و گسترش نمی‌یافت و حال آن‌که قانونِ برخورد با آنها و جمع‌آوری آنها وجود دارد.

[4]. ر.ک: www.gerdab.ir/fa/news/3686 ده‌ها هزار سایت مستهجن در چین فیلتر شد 

[5]. شایسته است برخی از مسئولان به‌اصطلاح دیندارِ نظام اسلامی از مسئولان بی‌دینِ چینِ کمونیست درس بگیرند و این همه ولنگاری و بی‌خیالی را وا نهند! و از ایراد و اشکال و تمسخر چند تا لیبرال و سکولار بی‌دین و بی‌غیرت نهراسند.

 

تهیه و تنظیم : کانون فرهنگی تبلیغی امین 

حق نشر محفوظ / با ذکر منبع بلامانع


موضوعات مرتبط: . :: درســــــــنامه عفـــــــــــاف :: . ، خانواده و مراقبت های جنسی فرزندان ، تربیت جنسی فرزند 6 تا 12 سال (تا سن بلوغ)
برچسب‌ها: تربیت جنسی , تربیت جنسی فرزندان , خانواده و مراقبت های جنسی فرزندان , کودکی آیت‌الله سبحانی | سند 2030 باید ابطال شود!...
ما را در سایت آیت‌الله سبحانی | سند 2030 باید ابطال شود! دنبال می کنید

برچسب : تربیت,فرزند,نظارت,كنترل,فیلمها,عكسها,تلفن,ماهواره,اینترنت, نویسنده : efaf-amin بازدید : 174 تاريخ : پنجشنبه 30 شهريور 1396 ساعت: 20:26